Jenis Pinjaman

Pinjaman Peribadi

Direka bentuk untuk memenuhi keperluan individu anda, seperti kesempitan wang untuk pengubahsuaian rumah, pendidikan, pembayaran balik kad kredit dan sebagainya.

Kami menumpukan fokus dan memberi perhatian kepada keberkesanan perkhidmatan kami kepada anda semua! Biarpun pengguna individu atau peniaga yang perlukan kemudahan pemberian pinjaman, fokus kami ialah memahami keperluan anda dan menstrukturkan pakej-pakej kami untuk menyesuaikan anda.

Mohon Sekarang

DAPATKAN PINJAMAN DARIPADA KAMI DENGAN PAKEJ DIREKA KHAS UNTUK ANDA
HUBUNGI KAMI SEKARANG !!

Pinjaman Peribadi

Kenapa Memilih Kami ?

01
PEMBERIAN PINJAMAN BERNILAI TINGGI

Kami menawarkan pinjaman yang direka khas untuk memenuhi keperluan anda seperti Pinjaman Peribadi dan Pinjaman Perniagaan dengan skim kelulusan yang cepat.

02
PENGALAMAN DALAM SEKTOR KEWANGAN

Perunding kewangan profesional yang terlatih kami menyediakan perkhidmatan dan penyelesaian yang di luar jangkaan anda.

03
PEMBAYARAN DENGAN SKIM YANG SESUAI

Kami akan merekakan satu skim pembayaran yang sesuai untuk anda dan kami akan pastikan pembayaran bulanan tersebut tidak akan membebankan kehidupan anda.

04
KELULUSAN YANG CEPAT

Dengan dokumentasi yang lengkapi, kami boleh meluluskan permohonan pinjaman dan memberikan wang tunai kepada anda dengan segera.

PERMOHONAN

Dokumen Diperlukan

Kami telah membahagikan dua kategori ke atas pinjaman peribadi kami. Kepada jumlah pinjaman daripada RM300 hingga RM50,000, dokumen yang ditetapkan diperlukan, tiada cagaran diperlukan.

Kepada jumlah pinjaman daripada RM50,001 hingga RM1,000,000 cagaran seperti rumah kediaman, tanah ataupun kedai diperlukan.

  • Slip Gaji 3 Bulan Terkini
  • Penyata Bank 3 Bulan Terkini (Akuan Simpanan Atau Semasa)
  • Salinan Kad Pengenalan
  • Bil Electrik & Air Terkini
  • Penyata KWSP Terkini